Juicy Devils | GET IN our world

 

What the hell is Juicy Devils?

Ναι εντάξει, αυτό ούτε εγώ μπορώ να το απαντήσω με ακρίβεια. Η ιδέα ξεκίνησε το μακρινό 2013 σε ένα cafe όπου ήθελα να φτιάξω ένα δικό μου brand σε κάτι. Ναι σοβαρά σε κάτι δεν είχα τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό μου, ήθελα απλώς να έχω παντού το logo μου.

Για να πω την αλήθεια ήθελα να ήταν λίγο adult φάση αλλά όχι cult φάση, ήθελα τη δική μου αισθητική να δώσω.

Με τον καιρό έφτιαξα πολλά πράγματα κάτω από το domain JUICYDEVILS.COM στην αρχή και στο JUICYDEVILS.GR μετέπειτα. Από adult blog μέχρι live cams. Τα δοκίμασα σχεδόν όλα, αλλά κάτι δεν μου άρεσε.

Με τον καιρό άφησα το .com domain και κράτησα το .gr να μιλάω μόνο ελληνικά αφού Ελλάδα είναι το βασικό κοινό μου. Εγώ συνέχιζα να είμαι μπερδεμένος στο τι ήθελα να φτιάξω.

Μέχρι που πριν λίγο καιρό πιστεύω ότι κατέληξα κάπου, το ελπίζω δηλαδή γιατί ως ψυχαναγκαστικός παίζει να αρχίσω να ψάχνομαι πάλι.


Τι αποφάσισες ρε μεγάλε;

Αποφάσισα το JUICYDEVILS.GR να είναι ένα blog με λίγο απ’ όλα. Να έχει μέσα ότι γουστάρω και θέλω να το μοιραστώ με όλους αλλά με τη δική μου αισθητική.

Στο blog θα βρεις από travel tips, μέχρι παρουσίαση εστιατορίων, fitness tips μέχρι ενημερώσεις για event.

Εννοείται θα βρεις και το αγαπημένο μου θέμα που είναι οι γυναίκες :) αλλά σε exclusive παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, shootings όπως δεν τις έχετε συνηθίσει ή δει κάπου αλλού. Είπαμε ότι βρίσκεις στο JUICYDEVILS.GR είναι εντελώς exclusive content.

Όταν γράφουμε κάτι και το παρουσιάζουμε, έχουμε πάει εμείς εκεί, το έχουμε δοκιμάσει και απλά γράφουμε όπως το ζούμε. Άλλωστε αυτό το βασικό, ότι γράφουμε να είναι αληθινό και να το έχουμε ζήσει εμείς οι ίδιοι.

Εάν κάτι είναι χορηγικό θα το γράφουμε, δεν έχουμε τέτοια κολλήματα αλλά και πάλι θα περνάει τα test. Εξάλλου το blog δεν το φτιάξαμε για τρώμε τσάμπα ή να έχουμε free προσκλήσεις σε event. Το φτιάξαμε από προσωπική μας καύλα και μόνο.

Ο καθένας που ασχολείται έχει την προσωπική του εργασία και ζωή, χομπιστικά φτιάχνουμε content για το blog και όπου βγει.


 

Καλά όλα μόνος σου τα κάνεις ;

Ναι και όχι. Την ιδέα και το blog το στήσιμο είναι καθαρά προσωπική εργασία, εκτός τα περί design κτλ. Το logo το έφτιαξαν οι φίλοι μου στο Redpepper και το design του blog όπως το είχα στο μυαλό μου ο φίλος Ανδρέας ή αλλιώς 83PiXEL.

Τα κείμενα δυστυχώς τα γράφω μόνος μου, σχεδόν όλα και είναι δύσκολο γιατί πρέπει να βρίσκεις τι να γράφεις όταν έχεις μόνο φωτογραφίες για παράδειγμα.

Έχω όμως απίστευτους συνεργάτες και φίλους που ο καθένας κάνει και κάτι. Βασικά τους έχω χώσει αλλά το γουστάρουν και το κάνουν, έτσι δεν είναι παιδάκια;

Έχουμε φωτογράφο, σκηνοθέτη και γενικά έναν guru της φωτογραφίας και των video που ακούει στο όνομα Pedram Voss.

Έχουμε και το πρόσωπο του Juicy Devils να την πω; την πρώτη που με πίστεψε σε ότι μαλακία κατέβαζε το κεφάλι μου να το πω; αλλά την τέλεια και πολύ καλή φίλη μου Μαρία Παυλίδου που εντάξει είναι και δυνατό πιστόλι να τα λέμε όλα… δεν θα μπορούσε να μην ήταν μέλος του team.

Την Σοφία Μπαλαμπάνη στα ότι έχει να κάνει με fitness και γενικά για την υγεία σας, χρόνιαααα φίλη που δεν έτυχε ποτέ να συνεργαστούμε αλλά ήρθε η ώρα.

New entry ο φίλος Fox Fotis που τα κάνει όλα και συμφέρει. Από ταξίδια (και τα ξίδια) μέχρι extreme sports για να μας χαρίζει μοναδικό υλικό.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις φίλες και γνωστές μου που έχουν μπει ή θα μπουν μελλοντικά στο blog. Sorry αλλά σε αυτό το θέμα ευτυχώς είμαι τυχερός :)

Γενικά έχουμε ατομάκια και γιατί όχι να γίνουμε πιο πολλοί. Άλλωστε αυτό θέλουμε, να μοιραζόμαστε εμπειρίες και να είμαστε μια παρέα.


Δηλαδή τι;

Τα έγραψα πιο πάνω. Ένα διαφορετικό blog, με exclusive content και να παρουσιάζουμε τα θέματα με τη δική μας αισθητική ή οπτική γωνία. Όπως θέλετε βαφτίστε το :) το νόημα παραμένει ίδιο.

Για αυτό και το moto του blog είναι GET IN our world. Δείτε και μπείτε στον δικό μας κόσμο, όπως εμείς τον ζούμε!

Τα λέμε inside!

Keep it Juicy…

Pin It on Pinterest