Η Inna Innaki στα Xbiz Awards στο Βερολίνο

 

Η Inna Innaki στα Xbiz Awards στο Βερολίνο! Η φίλη μας Inna Innaki μαζί με τον σύντροφο της και παραγωγό ΧΧΧ ταινιών Teo βρέθηκαν πρίν από λίγες μέρες στο Βερολίνο για τα βραβεία του Xbiz στην Ευρώπη.

Η Inna ήταν προτεινόμενη για το βραβείο της Καλύτερης Λεσβιακής Σκηνής με την Amarna Miller.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε να κερδίσει και φέτος τίτλο όπως έκανε πέρυσι. Σίγουρα όμως κέρδισε όλα τα βλέματα της εκδήλωσεις με την εντυπωσιακή της παρουσία σε αυτά.

Το Xbiz είναι απο τα κορυφαία ενημερωτικά site της adult σκηνής με παρουσία σε ΗΠΑ και Ευρώπη φυσικά. Στο event συμμετέχουν τα κορυφαία ονόματα του χώρου καθώς επίσης και οι κορυφαίες εταιρείες.

Εταιρείες όπως Erotik.com / Marc Dorcel / Private / MetArt / Pornhub και άλλες δίνουν το παρόν κάθε χρόνο στα βραβεία αλλά και στο γενικό Xbiz Show.

Το Xbiz Show είναι το event όπου συγκεντρώνει τα ονόματα του χώρου και εκεί γίνονται τα καλύτερα deals για δουλειές. Γνωριμίες και συνεργασίες ξεκινάνε απο τέτοια show. Για παράδειγμα τα παιδία βρέθηκαν εκεί με τον CEO της Immoral Productions, Dan Leal όπου τους βοήθησε στις παραγωγές τους που γυρίζουν στη Βουδαπέστη για το project που τρέχουν το Sugarbabes.tv

Όπως έγραψα και πιο πάνω η Inna έκλεψε τις εντυπώσεις στο event και δεν θα μπορούσε να μην ανέβει στη σκηνή για να δώσει βραβείο.

Μαζί με τον Teo χάρηκαν και αυτή την παρουσία τους στο Βερολίνο και τα Xbiz Awards και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Μπορεί να μην κέρδισε φέτος κάποιο βραβείο αλλά οι εμπειρίες και γνωριμίες είναι αυτά που μετράνε μετά.

Καλά o Teo το χάρηκε λίγο παραπάνω 😛

Οπότε σας δώσαμε μια γεύση για το τι έγινε στο Βερολίνο στα Xbiz Awards. Του χρόνου ελπίζουμε να είμαστε και εμείς μαζί τους για super κάλυψη στο event.

Μέχρι τότε κάντε μια βόλτα απο τα social media της Ίννας. Τα μοναδικά και official !!!

Inna Innaki Official Facebook Page

Inna Innaki Official Instagram Profile

Inna Innaki Official Twitter Profile

 

Αααα μην ξεχνάτε έχουμε και εμείς instagram με exclusive υλικό 😉 https://www.instagram.com/juicydevils/

 

Related Post