Ψηφίζουμε Inna Innaki για τα AVN Awards στο Las Vegas

Πάμε δυνατά μέχρι 27 Ιανουαρίου 2018 και ψηφίζουμε Inna Innaki μονοκούκι! Το δικό μας κορίτσι είναι στα AVN Awards και φέτος και θέλει τη βοήθεια όλων για να κερδίσει και πάλι!

Όλοι μας έχουμε ψηφίσει και όλοι μας έχουμε πάρει τα @@ από τα αποτελέσματα πάντα… σε αυτή την ψηφοφορία όμως θα κερδίσουμε (επιτέλους)! Καταρχάς βοηθάμε μια φίλη μας και δικό μας άνθρωπο και θα μας ανταμείψει στο μέλλον με exclusive shooting και interview στο blog μας.

Φέτος η Inna Innaki θα είναι προτεινόμενη σε μια κατηγορία την “Most Sectacular Boobs” και θέλει την βοήθεια όλων για να τα καταφέρει. Πιο κάτω βάζουμε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να την ψηφίσετε! Μπορείτε να ψηφίζετε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μέχρι 26 Ιανουαρίου.

Πάμε λοιπόν στα βήματα:

  1. Πηγαίνουμε στο url: https://avn.com/account/register
  2. Κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ με το πραγματικό e-mail για να γίνει σωστά η επαλήθευση
  3. Μετά το LOG IN πατάμε στο AWARDS

Όταν πατήσετε στο AWARDS θα σας πάει σε μια άλλη σελίδα την: avn.com/awards

εκεί θα πατήσετε πάνω στο VOTING και θα σας πάει στο section που είναι όλες οι κατηγορίες για να ψηφίσετε σε ότι άλλο εσείς θέλετε. Στο tab με τις κατηγορίες θα επιλέξετε την:  MOST SPECTACULAR BOOBS όπως θα δείτε στη φωτό από κάτω.

κάνετε scroll με τις άλλες stars και στην 6η σειρά θα δείτε την δική μας Inna Innaki όπου εάν πάτε πάνω της τον κέρσορα θα δείτε το VOTE NOW!

Κάνετε ΚΛΙΚ και είστε έτοιμοι! θα δείτε αυτή τη φωτό

Αυτή τη διαδικασία την θέλει κάθε μέρα για να μετρήσει η ψήφος. Ναι είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά είναι σωστό για τα τελικά αποτελέσματα. Εάν έχετε Twitter μπορείτε να κάνετε και tweet την ψήφο σας!

Πάμε ένα pusharisma και όταν κερδίσει θα έχουμε super εκπλήξεις με special υλικό για τα μάτια σας μόνο!

Βρείτε την Inna στα official social media που έχει

https://www.facebook.com/InnakiInna/

Ακολουθήστε και το κανάλι του AVN στα social media

https://www.facebook.com/TheAvnAwards

https://www.instagram.com/avnshow/

Related Post