2 + 2 swinger club, παίζουμε μπαλίτσα και σας το παρουσιάζουμε

Πολλοί τα γνωρίζεται λίγοι το έχετε τολμήσει να μπείτε σε ένα swinger club. Εμείς εδώ στο Juicy Devils το κάναμε απλό για πάρτη σας. Μιλήσαμε με τον υπεύθυνο του 2+2 Club που είναι στον Πειραιά και από τα πιο γνωστά στο χώρο και σας βάζουμε σιγά σιγά σε έναν άλλο κόσμο. Απολαύστε υπεύθυνα και σύντομα θα έρθουν εκπλήξεις.

Μπορεί στο εξωτερικό το swinging να είναι τρόπος ζωής και μάλιστα διαδεδομένος αλλά και εδώ στην Ελλάδα να δεν έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Για να φτάσεις στο σημείο να κάνεις swinging πρέπει να ξεπεράσεις κάποια βασικά εμπόδια τα οποία υπάρχουν σε όλους μας, βαθιά ριζωμένα μέσα μας τα οποία στηρίζονται στον κόσμο που μας περιβάλλει, στον τρόπο που ο καθένας μας μεγαλώνει, διαπαιδαγωγείται κτλ. οπότε δεν είναι σίγουρα μια απλή υπόθεση να φτάσεις σε αυτό το σημείο συνειδητά και πόσο μάλλον σε μία χώρα όπως η Ελλάδα όπου υπάρχει και θρησκευτική και κοινωνική καταπίεση από την κούνια και η σεξουαλική απελεύθερη σε πολλούς φαντάζει όνειρο απατηλό.

Πείτε μας δύο λόγια για την ιστορία του swinging

Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, γνωρίζω ότι το swinging ξεκίνησε από την σεξουαλική επανάσταση του 1960 στην Αμερική και όχι μόνο, με ζευγάρια όπου ζούσαν και μαζί και δοκίμαζαν ερωτικά τρίο αλλά και με περισσότερα άτομα, σε μια σχέση όχι μόνο σεξουαλική αλλά και ερωτική. Πολλά από αυτά θα σόκαραν πολλούς ακόμη και σήμερα οπότε για εμένα είναι κάτι το θαυμαστό και παράλληλα ελκυστικό.

Από πότε έπαψε να είναι ταμπού στην Ελλάδα;

Το swingnig υπάρχει στην Ελλάδα πολλά χρόνια, από την δεκαετία του ΄90 παρ΄ όλα αυτά είναι ταμπού και θα είναι ταμπού για πολλά χρόνια ακόμη γιατί ένα ταμπού δημιουργείται από χρόνια ζύμωσης μιας προπαγανδιστικής νοοτροπίας και δεν είναι κάτι το οποίο εμφανίζεται από το πουθενά άρα η Ελλάδα έχει ακόμη ψωμιά μπροστά της. Το καλό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι εμείς βλέπουμε συνεχώς νέα ζευγάρια που έρχονται στο 2+2, καρπούς της δικής μας “προπαγάνδας”, και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως αφού ο κόσμος φαίνεται να αγκαλιάζει το “άθλημα”.

Η ιδέα για το 2+2 πως ήρθε;

Η ιδέα του 2+2 ξεκίνησε από τον Θέμη, όπου είναι ενεργός swingers εδώ και δύο δεκαετίες, ως ένα σχέδιο που υπήρχε από το 2004, όταν δηλαδή μετακόμισε από την Γερμανία στην Ελλάδα μόνιμα και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα club ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θέλουμε να πιστεύουμε πως το έχουμε πετύχει.

Θα έρθει κάποιος πρώτη φορά στο μαγαζί, τι θα δει, τι να περιμένει

Αρχικά θα δει την ρεσεψιόν όπου θα πληροφορηθεί για τη βραδιά. Μετέπειτα θα βρεθεί σε ένα χώρο ενός κανονικού club, προς έκπληξη όλων όσων περιμένουν να μπουν και να τους αρπάξει κάποιο ζευγάρι (χαχα), όπου θα απολαύσουν το ποτό τους και θα μπορούν να φλερτάρουν με τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Μετά, υπάρχουν διάφορα playrooms όπου μπορούν να συνεχίσουν την βραδιά τους πιο prive. 🙂 (Αφήστε και κάτι για από κοντά)

Υπάρχει κατάλληλη ενδυμασία και αν ναι είναι δυνατόν να αλλάξετε ρούχα στο club. Έχετε ερμάρια;

Το dress code του 2+2 είναι formal εκτός κάποιων event που προϋποθέτουν ειδικό ντύσιμο.

Φυσικά και ξέρουμε ότι όλοι δε μπορούν τηρήσουν το formal dress code, αλλά πρέπει να στοχεύεις στα αστέρια για να φτάσεις το φεγγάρι. Όσο για τα ερμάρια, υπάρχουν στην ρεσεψιόν του club.

Ποιες είναι οι ηλικίες των περισσότερων ζευγαριών;

Οι ηλικίες κυμαίνονται από 25 έως 55 συνήθως, με κάποιες εξαιρέσεις.

Πόσο αγχωμένοι είναι οι πελάτες σας;

Αυτό διαφέρει κατά πολύ στο κάθε ζευγάρι, ανάλογα με το πόσες φορές έχει έρθει ή τι εμπειρίες έχει αλλά τα περισσότερα ζευγάρια θεωρώ πως είναι cool γιατί ξέρουν ότι αν δε θέλουν να προχωρήσουν σε κάτι, απλώς δε το κάνουν. Προσπαθούμε να περνάμε συνέχεια στα ζευγάρια την αίσθηση ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε τους απόφαση και να καταλαβαίνουν ότι το ΟΧΙ που θα εκφράσουν, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας σε ενδεχόμενη μη κατανόηση τρίτων καθώς το να φύγει ένα ζευγάρι ευτυχισμένο και όχι να νιώθει βιασμένο, είναι ο πιο βασικός μας στόχος.

Τι κάνουν για να βγουν από αυτό το mood;

Νομίζω το ρίχνουν λίγο στο αλκοόλ όσοι νιώθουν άβολα ή για αρχή παρακολουθούν και συμμετέχουν “ελαφρά” για να “λυθούν”. Εμείς συνιστούμε να πιάνουν κουβέντα, μια κουβέντα πριν το παιχνίδι βοηθάει πολύ να απομυθοποιήσεις τη φάση.

Είναι μεγάλη η κοινότητα των swingers στην Ελλάδα;

Ναι, είναι αρκετά μεγάλη και ως οντότητα, υποστηρίζεται από τα μαγαζιά και από διάφορα websites του χώρου και το καλό είναι ότι μεγαλώνει συνεχώς. Και λέω καλό, γιατί η σεξουαλική απελευθέρωση είναι ένδειξη μιας γενικότερης ευ ήμερης ψυχικής κατάστασης του ατόμου ή του ζευγαριού.

Πόσα είναι τα είδη των Swingers;

Είναι το same room όπου τα ζευγάρια κάνουν παιχνίδι ο καθένας με τον παρτενέρ του αλλά στον ίδιο χώρο, είναι το soft swinging που υπάρχουν κάποια χάδια, ίσως στοματικό ή παιχνίδι μόνο μεταξύ των γυναικών και είναι και το full swinging όπου τα ζευγάρια κάνουν πλήρη ανταλλαγή των παρτενέρ τους. Όπως βλέπετε υπάρχει μια σταδιακή εξέλιξη των πραγμάτων και εύκολα μπορείτε να φανταστείτε πως ένα ζευγάρι έχει κάποια σκαλοπάτια που του επιτρέπουν να βάλει το swinging στη ζωή του με ήπιο τρόπο.

2+2 Club, Δερβενακείων 18, Πειραιάς 18545 / Τηλ: (+30) 211.01.23.825

https://www.2plus2club.com/

Βρείτε το στο facebook: https://www.facebook.com/2plus2club/