Οι 3 λόγοι για να δοκιμάσετε ένα Rabbit Vibrator

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα #Rabbit Vibrator (δονητή) αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμα; Οι 3 λόγοι που ακολουθούν θα σας κάνουν σίγουρα να δείτε με άλλο μάτι αυτά τα.. πονηρά “λαγουδάκια”! 😉

1. Ένας rabbit δονητής είναι ίσως το πιο ευέλικτο sex toy που υπάρχει στην αγορά.

Διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι Rabbit δονητές έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να διεγείρουν ταυτόχρονα τόσο το σημείο G όσο και την κλειτορίδα. Πολλοί μάλιστα διαθέτουν ακόμη και ξεχωριστό έλεγχο των δονήσεων για τον κολπικό και τον κλειτοριδικό διεγέρτη, πράγμα που σημαίνει ότι οι δυνατότητες είναι ατελείωτες όσον αφορά την απόλαυσή σας.

2. Ένας rabbit δονητής μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερης διάρκειας οργασμούς.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Liberos στην Καλιφόρνια, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν rabbit δονητή βιώνουν έως και 17% μεγαλύτερη διάρκεια στους οργασμούς τους.

3. Ένας rabbit δονητής μπορεί να οδηγήσει σε “μικτούς” οργασμούς.

Χάρη στα δονούμενα αυτάκια και τον δονούμενο άξονα, η χρήση ενός rabbit δονητή μπορεί να σας χαρίσει έναν μικτό οργασμό – ίσως και για πρώτη φορά!

Ο μικτός οργασμός περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τύπους οργασμού ταυτόχρονα, συνήθως έναν κλειτοριδικό και έναν εσωτερικό οργασμό ή οργασμό του σημείου G. Οι rabbit δονητές είναι ιδανικά sex toys για την επίτευξη αυτού του εξαιρετικά απολαυστικού τύπου οργασμού. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι σχεδιασμένοι ειδικά ώστε να διεγείρουν ταυτόχρονα τόσο την κλειτορίδα όσο και τον κόλπο.

Βρείτε στο eShop του Sexopolis μεγάλη ποικιλία από Rabbit Vibrators

#Sexopolis #RabbitVibrators #MixedOrgasms #Versatility #SexToys #BeSexy #BeHappy

Ακολουθήστε το Sexpolis στα social media Facebook / Instagram / YouTube