Η Jayla ήρθε για να μείνει και η Disoma2 μας την παρουσιάζει

Η εταιρεία ρούχων Disoma2 φέρνει τη νέα σειρά της μαζί της με μια μοναδική exclusive φωτογράφιση της Jayla. Ένα από τα πιο hot ονόματα στη Θεσσαλονίκη στο modeling και το djing!

Η Jayla μας έρχεται από Θεσσαλονίκη (όπου δεν σταματάει να βγάζει τρομερές γυναίκες) γεμάτη ταλέντα στο χορό και τη μουσική.

Με εκθαμβωτική ομορφιά γεμάτη πάθος για τη μουσική που το βγάζει όταν δεν είναι πίσω από τα decks με τον χορό που ξέρει να τους ξεσηκώνει και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Disoma2 γνωστή για τα ρούχα και αξεσουάρ της, μας την παρουσιάζει μέσα από ένα αποκλειστικό photo shooting και promo video από τον Απόστολο Κρυσταλλίδη.

Απολαύστε την και σύντομα θα έχουμε πιο πολλά να πούμε και να δείξουμε 😉

Disoma² Clothing /
https://www.facebook.com/DISOMA2Clothing
http://www.disoma2.gr/

Directed by Apostolis K
www.facebook.com/kristallidisapostolis

*Γνωρίζεται οτι εδώ στο blog μας βάζουμε μόνο δικά μας θέματα, φωτογραφίες κτλ. Όταν όμως έχουμε καλούς φίλους που έχουν κάνει καλές δουλειές και έχουν καλό προιόν γουστάρουμε να τους βάζουμε! Το καλό πρέπει να το βλέπουν όλοι. Τα ρούχα Disoma2 είναι απο τις καλύτερες εταιρείες που παίζουν εδώ Ελλάδα και η Jayla φυσικά απο τις πιο hot παρουσίες στο modeling και djing 😉 Στο μέλλον θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις απο την Disoma2 σε συνεργασία με εμάς για πάρτη σας!