#NFL week 8 & Halloween (Betting Tips)

Σας έλειψα την προηγούμενη εβδομάδα το ξέρω και sorry, αλλά το πρόγραμμα ήταν βαρύ, δεν υπήρχε χρόνος για μελέτη και δεν θα έγραφα κείμενο έτσι για να γράψω να υπάρχει post στο site.

Επιστρέφω όμως τώρα στην Week 8 που πέφτει και το Halloween μια γιορτή των Καθολικών Χριστιανών αλλά με ρίζες και επιρροές από τους Κέλτες. Παρόλα αυτά το concept με τα ζόμπι, φαντάσματα, κολοκύθες και τα γύρω γύρω έχουν πλάκα και αρκετοί εδώ στην Ελλάδα, όπως και εμένα, να μπαίνουμε σε ένα τέτοιο mood.

Πάμε στις προτάσεις για το πως βλέπω κάποια παιχνίδια, αλλά με την τελική επιλογή το πως θα παίξετε να είναι αυστηρά δική σας! Εγώ μια ιδέα το πως βλέπω το κάθε ματσάκι γράφω.

Jessica Kyle (@buff_babeeee) NFL Week 8 Juicy Devils

Seattle Seahawks vs Jacksonville Jaguars (Κυριακή 31/10, ώρα Ελλάδος 22:05)

Έφτασε η ώρα να γράψω για την ομάδα που υποστηρίζω στο NFL τους Seattle Seahawks που σε αντίθεση με την περσινή εικόνα τους, φέτος δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Με ρεκόρ 2-5 υποδέχονται τους Jaguars που με το 1-5 είναι μέσα στις χειρότερες ομάδες της λίγκας, που φέτος μας έχουν βγει αρκετές. Άλλες σεζόν θα ήταν εύκολο βράδυ για τους Seahawks αλλά η εικόνα τους δεν δείχνει αυτό. Σε αυτή την εικόνα έχουν πατήσει οι book και δίνουν μικρό χάντικαπ -3.5 που στα μάτια μου είναι δώρο!

Το Jacksonville την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό, όπου τους έκατσε μια χαρά αφού την 6η εβδομάδα έπαιξαν απέναντι στους Dolphins στο Λονδίνο, κάτι που κάθε σεζόν η λίγκα κάνει τρία παιχνίδια εκεί. Του χρόνου αν δεν κάνω λάθος θα παίζουν και ένα παιχνίδι στη Γερμανία.

Εδώ να τονίσω ότι το Seattle δεν παίζει με τον βασικό του QB Russell Wilson που έχει κάνει εγχείριση στο δάχτυλο του, αλλά με τον Geno Smith, που εννοείται παίζει μεγάλο ρόλο στη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε μια οριακή ήττα στην έδρα τους από τους Saints με 10-13, και τώρα για δεύτερο σερί εντός παιχνίδι απέναντι σε μια πιο αδύναμη ομάδα είναι ότι πρέπει για να έρθει η νίκη.

Για όλες αυτές τις συγκυρίες οι book προσφέρουν αυτό το χαμηλό handicap που προσωπικά με κλειστά μάτια θα το αγοράσω.

Πάμε για νίκη των Seattle Seahawks απλή στο 1.53 αλλά και με χάντικαπ -3.5 στο 1.90

Cleveland Browns vs Pittsburgh Steelers (Κυριακή 31/10, ώρα Ελλάδος 19:00)

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι που μου αρέσει ανάμεσα στους Browns και Steelers. Οι Steelers δύο φορές στις αρχές με έστειλαν κουβά με μια ήττα που ήταν φαβορί εντός έδρας και μια νίκη εκτός ως αουτσαίντερ. Είχα πει δεν θα τους ξαναπαίξω αλλά πιστεύω η τρίτη και φαρμακερή ήρθε.

Από την άλλη οι Browns όπως είχα γράψει στα αρχικά κείμενα για το πως περιμένω τις ομάδες είναι η ομάδα που από πέρυσι έδειξε καλά στοιχεία και φέτος με επιβεβαιώνουν. Μπορεί να έχουν ρεκόρ 4-3 αλλά θα το παλέψουν μέχρι τέλους για τα playoffs και πιστεύω θα μπουν.

Το παιχνίδι είναι και ντέρμπι από την άποψη ότι και οι δύο ομάδες είναι στην AFC North, μαζί με Cincinnati και Baltimore.

Οι Browns θα συνεχίσουν να στερούνται τον βασικό τους QB Mayfield αλλά έχουν κάποιες επιστροφές στα running backs. Απέναντι τους έχουν την 7η καλύτερη ομάδα στο rush defence και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πολλοί θα πάνε με τους Steelers αλλά θα τους πάω κόντρα αφού πιστεύω στους Browns που παίζουν στην έδρα τους που είναι καλή.

Πάμε με απλή νίκη των Cleveland Browns στο 1.47 και με χάντικαπ -4.5 στο 1.93 περίπου.

Jessica Kyle (@buff_babeeee) NFL Week 8 Cleveland Browns Juicy Devils

Θα δώσω χωρίς ανάλυση κάποια άλλα ματς που ξεχώρισα για τις επιλογές σας, που έχουν ιδιαιτερότητες, απουσίες και τα χάντικαπ τους είναι πονηρά.

Στο παιχνίδι New York Jets με τους Cincinnati Bengals νικητές θα είναι οι φιλοξενούμενοι που το βρίσκουμε στο χαμηλό 1.20 αφού η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη. Το χάντικαπ είναι στο -11.5 όχι μεγάλο για την εικόνα των ομάδων αλλά όχι και μικρό, κλείνω στο ότι μπορεί να καλυφθεί και πληρώνει 1.93

Οι Bills υποδέχονται τα δελφίνια όπου θα τα κερδίσουν, έχουν διαφορά δυναμικότητας όπως το παιχνίδι από πάνω που έγραψα, μόνο που οι Bills είναι ακόμα καλύτεροι, οπότε το 1.11 αστείο, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Το χάντικαπ όμως είναι στο -14.5 και είναι θέμα όρεξης των Bills. Πιστεύω ότι θα θέλουν να το τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι για να μην έχουν τίποτα απρόοπτα στο τέλος, οπότε θα το καλύψουν και πληρώνει 1.98

Στο Los Angeles κάτι μου λέει ότι οι Chargers θα κερδίσουν τους Patriots καλύπτοντας και το χάντικαπ -4.5 που πληρώνει 1.90

Ενώ Τρίτη 2 Νοεμβρίου ξημερώματα 02:15 το Kansas υποδέχεται τους μέτριους φέτος Giants, όπου το παιχνίδι είναι must win για τους Chiefs, θα το κερδίσουν και θα καλύψουν το -10.5 χάντικαπ που πληρώνει 1.98

Sorry που τα τελευταία παιχνίδια τα γράφω στα γρήγορα χωρίς ανάλυση. Το βασικό είναι ότι έχουν διαβαστεί, όπως διαβάζω τα παιχνίδια με τον δικό μου τρόπο και έδωσα ένα μπούσουλα για τα εορταστικά δελτία σας!

Happy Halloween!

Killer Katrin Harley Queen Halloween NFL Week 8

Επειδή θα με ρωτάτε για τα κορίτσια…

Η κοπέλα στην φωτογραφία του κειμένου και ως Harley Queen είναι η Killer Katrin

Twitter: https://twitter.com/Katrina_Killer Instagram: https://www.instagram.com/killer_katrin/

Το κορίτσι του NFL και φανατική οπαδός των Cleveland Browns είναι η Jessica Kyle

Twitter: https://twitter.com/littlebuffbabe Instagram: https://www.instagram.com/buff_babeeee/