Το Pornhub άνοιξε το πρώτο pop up shop στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Η λέξη Pornhub είμαι σίγουρος βρίσκεται στα ιστορικά των browsers όλων μας! Η κορυφαία και πιο γνωστή σελίδα με πάνω από 80 εκατομμύρια επισκέπτες σε καθημερινή βάση και με πάνω από 5 εκατομμύρια videos με υλικό για ενήλικες έκανε το επόμενο βήμα.

Άνοιξε ένα pop up shop στην καρδιά της πιο πολυσύχναστης πόλης του κόσμου, τη Νέα Υόρκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Pornhub μπαίνει στη mainstream offline αγορά. Το έχει κάνει πριν καιρό με γιγάντια διαφήμιση επίσης στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Το pop up shop είναι ένα concept που παίζει πολύ σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Ιρλανδία, όπου είναι κάποιοι χώροι ή καταστήματα που ανοίγουν για συγκεκριμένη περίοδο. Το Pornhub pop up shop άνοιξε 24 Νοεμβρίου και θα παραμείνει στην 70 Wooster Street, NY μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Τι έχει το μαγαζί; Όπως ενημέρωσε στο δελτίο τύπου η εταιρεία θα έχει ότι ένα sex store, δηλαδή sex toys σε συνεργασία με την Ann Summers το Pornhub έχει φτιάξει τη δική του σειρά αλλά και ρούχα επίσης σε συνεργασία με το brand Richardson.

Το concept του χώρου είναι απλό,  νιώθεις ότι είσαι στο homepage του site αλλά σε πραγματικό χρόνο! Τα χρώματα πορτοκαλί/μαύρο είναι τα βασικά και σήματα κατατεθέν και δεσπόζει στο κέντρο ένα κρεβάτι που ο καθένας μπορεί να πάει και ταυτόχρονα να είναι online στη σελίδα του Pornhub σε livestream.

To pop up shop να αναφέρω ότι είναι σε ένα δρόμο που έχει “γείτονες” brands όπως το Moschino και Céline.

Μέχρι να τελειώσει το project έχουν περάσει και θα περάσουν γνωστές pornstars όπως ή Asa Akira, Dani Daniels και άλλες.

Σε λίγο καιρό θα ανοίξει και στην Ευρώπη pop up store και συγκεκριμένα στο Μιλάνο! Οπότε δίπλα είναι όποιος θέλει κάνει το ταξιδάκι. Ελπίζουμε και σε κάτι ανάλογο να γίνει εδώ στην Ελλάδα!

Όσοι θέλετε μπορείτε να ακολουθείτε το “πρόσωπο” του Pornhub την Aria στο twitter.